Over mij, 

Caroline Berkhout Noloc erkend Loopbaancoach, CSR stress- en burn-outcoach en NOBCO coach

In mijn loopbaan tot nu toe ben ik in verschillende uiteenlopende branches werkzaam geweest. De hbo-opleidingen die ik heb gedaan waren meer op kunst, cultuur en psychologie gericht. Het werk wat ik daarna ging doen was juist meer in de commerciële setting binnen callcenters en de financiële wereld. Daarna heb ik ook nog als conrector op een middelbare school gewerkt, vergelijkbaar met een allround HR-manager. 
Als loopbaancoach begeleid ik veel mensen na psychische problematiek om weer aan het werk te gaan, veel mensen die na een burn-out weer de arbeidsmarkt willen betreden.  Door schade en schande ben ik deskundig geworden in het weer aan het werk gaan na rouw en verlies. Ik weet hoe kwetsbaar het proces kan zijn en dat het makkelijker gezegd dan gedaan is, toch geloof ik dat het mogelijk is om weer de veerkracht terug te vinden en zoek ik graag mee naar mogelijkheden. 

 En ik doe niets liever dan oplossingen bedenken, kansen zien en creëren en altijd weer goede moed houden.

Ik vind het veel prettiger om persoonlijk kennis te maken, dus als je eventueel interesse hebt neem dan contact met me op via mail of telefoon dan plannen we een vrijblijvend kennismakingsgesprek in

 


 


 


 


 

.
.